مشکل پاور در کامپیوتر
در این مطلب میخواهیم در خصوص عیب یابی پاور و علائم خرابی پاور کامپیوترصحبت کنیم. این مطلب به شما کمک خواهد کرد اگر به سالم بودن پاور کامپیوتر خود شک دارید، تست سالم بودن پاور را خودتان انجام دهید و در صورت نیاز به تعمییر یا خرید یک پاور جدید اقدام کنید.
پاور در کامپیوتر چه کاری می تواند انجام دهد؟
پاور برق مورد نیاز تمام قطعات کامپیوتر را تامین می کند اگر این پاور دچار مشکل شود قطعات دیگر کامپیوتر هم آسیب می بینند.
گاهی اوقات در هنگام کار سیستم شما هنگ می کند و یا سرعت عملکرد آن کاهش می یابد و شما نمی توانید به صورت نرم افزاری به بهبودی آن کمک کنید خراب بودن پاور دلایل زیادی دارد ما برخی از این علائم را به شما ارائه خواهیم داد.
- بالا رفتن حرارت سی یو پی و هنگ کردن سیستم و یا خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر
- کاهش سرعت کیبورد در هنگام تایپ کردن یعنی زمانی که یکی از کلیدهای کیبورد را فشار می دهید با تاخیر عمل کند
- روشن نشدن دستگاه
همانطور که در بالا مطالعه کردید علائم بسیاری باعث خرابی پاور می شود شما می توانید از طریق نرم افزار الکترونیکی اجزای پاور را بررسی کنید.
ولی بیشتر مواقع خرابی پاور به علت کثیف بودن آن می باشد شما باید هر چند وقت یک بار پاور را باز کنید و گرد و غبار داخل آن را تمییز کنید
اما اگر تجربه کافی ندارید بهتر است اجزای معیوب پاور را تعویض کنید اما بهتر است ریسک نکنید و اقدام به خرید یک پاور جدید بکنید
اگر علت خرابی پاور را نمی دانید بهتر است با مرکز همراه رایانه تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
امتياز : | نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0 |
مشکل ریستارت شدن کامپیوتر
آیا برای شما کابر عزیز هم مشکل ریستارت شدن کامپیوتر بوجود آمده است ؟
اگر با این مشکل روبه رو شده اید به چه چیزی فکر می کنید به دنبال راه حل هسید یا میخواهید علت این مشکل را پیدا کنید قطعا تا علت را جستجو نکنید به راه حل نخواهید رسید.
ما میخواهیم در این مطلب به شما بگوییم علت به وجود آمدن این مشکل چیست
مشکل ریستارت شدن کامپیوتر به دو علت رخ می دهد
1.نرم افزاری
2.سخت افزاری
حال ما از کجا بفهمیم مشکلی که رخ داده است به علت سخت افزاری می باشد یا نرم افزاری.حال ما شما را راهنمایی می کنیم تا به هدفتان برسید
اگر این مشکل به خاطر ویروسی بودن کامیپوتر می باشد به احتمال زیاد این مشکل نرم افزاری است شما برای رفع آن میتوانید یک آنتی ویروس بر روی کامپیوتر خود نصب کنید تا سیستم در چنین مواقعی ریستارت نشود.
دلیل دومی که ما را متوجه مشکل نرم افزاری می کند این است که ما یک برنامه ناقص روی سیستم خود نصب کنیم و بی خبریم که این علت باعث شده سیستم ریستارت شود پس باید بارنامه ناقص را حذف کنیم و آن را دوباره به درستی نصب کنیم تا مشکل برطرف شود
دلیل سوم هم به علت حافظه رم می باشد که همین موجب می شود سیستم به طور خودکار ریستارت شود پس شما باید همیشه قسمتی از فضای حافظه رم را آزاد بگذارید.
برای تشخیص مشکل سخت افزاری:
گرمای بیش از اندازه کارت گرافیک موجب ریستارت شدن سیستم می شود پس همیشه سعی کنید سیستم خود را خنک نگه دارید.
خراب شدن مادر برد باعث ایجاد مشکلی مثل ریستارت شدن سیستم می شود که در این صورت مادربرد باید تعویض شود.
امتياز : | نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0 |